WSV Het Spui
 
een pittoreske kleine jachthaven

Beste passant,

Het telefoonnummer van de havenmeester is: 0615136782, verdere contact gegevens vindt u hier.
Een plattegrond van de haven is hier te bekijken.

Het bestuur van onze pittoreske, kleine jachthaven nodigt u uit om als passant in onze haven af te meren. De jachthaven is gelegen aan het Spui, welke de verbinding vormt tussen de Oude Maas en het Haringvliet. Na het binnenvaren zult u de vele restaurants en terrassen rondom de haven zien met gasten en toeristen en kunt u, na overleg met onze havenmeesters, afmeren aan onze mooie, nieuwe passanten steigers of gebruik maken van een van de vrije boxen voor een verblijf van een paar dagen.
Bezoekt u onze jachthaven voor een kort bezoek van een dag? Neem dan eerst contact op met onze havenmeesters die u een vrije box kunnen aanbieden.
Het dorp kent een diversiteit aan winkels waarbij het mogelijk is met de fiets en plattegrond een fietstocht te maken over het eiland Hoeksche Waard met zijn kleinschalige dorpen en buurtschappen.
Wilt u het dynamische Rotterdam bezoeken?  Met het openbaar vervoer staat u in dertig minuten in het centrum van Rotterdam.
Kortom, een bezoek aan onze jachthaven is een uitstekende manier om uw vakantie te vieren. 
Kiest uw ervoor om de Hoeksche Waard te ontdekken, bezoek dan voor meer tips en informatie de volgende website : www.vvvhoekschewaard.nl